Handmade – 10 tips voor de perfecte handjob

De ‘handjob’ wordt vaak een beetje minachtend behandeld en afgedaan als een kleine Co-Star naast de geroemde favoriet: de blowjob. Vandaar dat we deze seksuele handeling maar eens even goed in de schijnwerpers zetten. Want, als het aan ons ligt wordt de handjob zwaar ondergewaardeerd! Hier onze tien tips voor de perfecte hand job. Wedden dat je geliefde je uitvoerig zal bedanken (en hopelijk de gunst onmiddellijk terug verleend).

handjob

Foto: Shutterstock

# 1

Bij handjobs gaat het om meer dan alleen op en neer bewegen (die je pijn en vermoeidheid in de armen geeft). Varieer je bewegingen. Werk soms sneller en soms langzamer en zet niet slechts een hand in: boots met beide handen de pulserende werking van de vagina na. Hoe? Vouw je vingers in elkaar, neem zijn penis tussen je beide handpalmen en sluit nu de handen. Tijdens de op en neer beweging oefen je daarnaast lichte (zijwaartse) druk uit door je handen afwisselend aan te spannen en weer te ontspannen.

# 2

Laat je ene hand van onder naar boven over de penis glijden tijdens een handjob en laat de andere hand volgen zodra de eerste de top heeft bereikt. Begin ook met deze hand onderaan en zorg dat altijd een hand contact blijft houden met de penis. Naast de opwaartse bewegingen, draai je je handen een beetje zodra je bij de eikel bent aangekomen (alsof je losjes de dop van een afgesloten fles afdraait).

# 3

Maak zachte, soepele bewegingen en gebruik glijmiddel. De gel bootst de warme, natte vagina na …

# 4

Je hoeft niet de hele tijd de hele penis van je geliefde vast te houden. Wissel het af en maak af en toe kleine, snelle tippel-bewegingen met je vingers.

# 5

Niemand zegt dat je voor een perfecte handjob alleen met je handen mag werken. Zet je onderarm in en zet ook zeker je voeten aan het werk (met inbegrip van een snelle blik tussen je benen als je met je voeten in zijn richting op je rug ligt).

# 6

Concentreer je niet alleen op zijn harde trots, maar neem alles mee tijdens een handjob. Lik zachtjes aan zijn testikels, masseer deze zachtjes of trek er voorzichtig aan.

# 7

Prostaat massage kan hem tot ongekende hoogte brengen. Maar let op: vaag hem eerst wat hij denkt van deze speciale behandeling voordat je vinger afdwaalt naar een gebied waar hij liever geen vingers wil hebben. Een minder pittige variant: masseer de plek tussen het scrotum en anus – zo stimuleer je de prostaat ook …

# 8

Terwijl de ene hand hem verwent, moet de ander hand altijd contact maken met zijn lichaam. Streel bijvoorbeeld zachtjes over zijn dijen, buik of tepels met je andere hand.

# 9

Gebruik ook eens andere materialen zoals een handdoek of sjaal. Leg het weefsel rond zijn penis of laat het zachtes over zijn testikels glijden. Ontdek samen welk textiel het lekkerste gevoel geeft.

# 10

Waarschuwing: Vlak voor een orgasme zijn mannen overgevoelig als het gaat om de top van hun penis gaat. Concentreer je dus vanaf die tijd liever op de wat lagere delen van de penis. Zo blijft het lekker voor hem!Er kan niet gereageerd worden op dit bericht